Garnalen / Krab cocktail
Bereidingstijd: 15 minuten
Aantal personen: 4
Ingrediënten
3/4 dl slagroom
1 dl mayonaise
mespunt chilipoeder
2 eetlepels tomatenketchup
1 eetlepel whisky
citroensap
zout
150 g Hollandse garnalen
150 g Krab
(versgemalen) peper
ijsbergsla (enkele blaadjes)
3 takjes peterselie
Bereidingswijze
Voorbereiden
In kom slagroom half stijf kloppen. Mayonaise, chilipoeder, tomatenketchup en whisky erdoor scheppen. Cocktailsaus op smaak brengen met enkele druppels citroensap, zout en peper.In zeef garnalen en krab onder koud stromend water afspoelen en goed laten uitlekken. IJsbergsla in fijne reepjes snijden, wassen en goed laten uitlekken.
Bereiden
Sla over coupes verdelen. In midden bergje garnalen en krab scheppen. Cocktailsaus erover scheppen. Garneren met snufje chilipoeder op saus en peterselie.
Eet smakelijk
Laat ik nu toevallig a.s. zondag een krabcocktail maken!! Mijn recept is “bijna” gelijk aan deze. I.p.v whisky gebruik ik cognac. Het kan dus allebei!
Laat ik nu toevallig a.s. zondag een krabcocktail maken!! Mijn recept is “bijna” gelijk aan deze. I.p.v whisky gebruik ik cognac. Het kan dus allebei!
Nee Anton, mag je ook zo best keer meenemen ’s middag’s hoor 😀 Kom maar op!
Nee Anton, mag je ook zo best keer meenemen ’s middag’s hoor 😀 Kom maar op!
Dit is zóóóó…. mmmm jammie…. lekker!!!
Hoeft van mij niet alleen bij de kerst 😉
Dit is zóóóó…. mmmm jammie…. lekker!!!
Hoeft van mij niet alleen bij de kerst 😉
[b]15-01[/b]….
*hint* *hint* 😛 😉 😀
12-10 zul je bedoelen…
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
LOL… dat is nog zo ver weg…. gelukkig maar ook 😀
[b]15-01[/b]….
*hint* *hint* 😛 😉 😀
12-10 zul je bedoelen…
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
LOL… dat is nog zo ver weg…. gelukkig maar ook 😀
Neee… geen 12-10 Anton… mag gewoon a.s. week hoor 😀
Neee… geen 12-10 Anton… mag gewoon a.s. week hoor 😀